JO15-1: Zevenklapper voor Concordia W. , RKPSC schiet met scherp en wint met 10-1

Door het slechte weer van gisterenmiddag heeft het programma bij de JO15 een achterstand opgelopen. Drie Poule-wedstrijden moesten worden afgelast, daar de velden in Zelhem, Borculo en Hengelo (gld) onder water stonden. De overige  andere 9 wedstrijden zijn wel gespeeld. Concordia Wehl JO15-1 zorgde voor een Zevenklapper in eigen huis. In Pannerden schoot RKPSC JO15-1 uit hun slof en wisten tien keer te scoren. De afgelaste wedstrijden worden op woensdag 29 november nu ingehaald.

door John van der Kamp

Concordia Wehl JO15-1 vs FC Bergh JO15-1     7-0 (2-0)

Een zevenklapper voor het team uit Wehl. Voor de rust werd twee keer het net gevonden. In het tweede deel kwamen daar vijf fraaie doelpunten bij. De topscorer bij Concordia Wehl JO15-1 was Jim Kremer. Hij wist 3x te scoren. En dan mag je de wedstrijdbal toch houden?

De overige doelpunten werden gescoord door Koen Raben, Wes Kock, Teun Sybom en Reno Besselink. In Poule 5 staat Concordia W samen met Terborg/Silvolde JO15-1 aan kop van de ranglijst. Maar heeft door de uitschieter gisterenavond een beter doelsaldo.

Warnsveldse Boys JO15-1 vs Spcl. Doesburg JO15-1     1-2 (0-2)

De twee doelpunten in de eerste helft waren funest voor de thuisclub. In de tweede helft werd nog wel tegen gescoord, maar dat was onvoldoende voor het team van Warnsveldse Boys JO15-1. Eindstand 1-2.

RKPSC JO15-1 vs Gendringen/SVGG JO15-1     10-1 (4-0)

Tien keer wist het team van RKPSC JO15-1 het net te vinden in de Poulewedstrijd tegen Gendringen/SVGG JO15-1. Bij rust stond de 4-0 op het scorebord en daar kwamen in de tweede helft nog 6 bij.

Nino Tiemissen opende de score met een onvervalste hattrick (1-0, 2-0 en 3-0). Voor rust scoorde Abe Roos de vierde treffer voor de thuisclub (4-0).

Na de rust was het Pim Nieuwenhuizen die de 5-0 voor zijn rekening nam. Gendringen/SVGG JO15-1 slaagde hierna er eindelijk in om tegen te scoren (5-1). Nino Tiemissen bracht de marge van vijf weer terug en schoot nummer 6 binnen (6-1). Dit was zijn vierde doelpunt van deze avond.

RKPSC JO15-1 bleef kansen creëren en doelpunt nummer zeven kon niet uitblijven. Jan Roelofs zette zijn naam eronder (7-1). Na de 8-1 door Semmi Tiemissen en de 9-1 van Mees IJssel de Schepper, wachtte het publiek op doelpunt nummer 10. Wie gaat deze scoren? De eer ging naar RKPSC-speler Pepijn van Meekeren, hij scoorde het laatste doelpunt van deze avond (10-1). In Poule 6 staat RKPSC JO15-1 nu ongeslagen aan kop en speelt op 8 november uit tegen Warnsveldse Boys JO15-1 .

Overige uitslagen:

Het melden van tussenstanden en eindstanden,  eventueel aangevuld met namen van de doelpuntenmakers sturen naar: jeugdonder15@achterhoek-cup.nl

sv Grol JO15-1 vs Vorden JO15-1     6-3

FC Zutphen JO15-1 vs AZSV/AD’69 JO15-1     0-3

De Graafschap/MVVA JO15-1 vs VIOD JO15-1     0-5

Spcl. Lochem JO15-1 vs FC Dinxperlo JO15-1     1-1

Spcl.Neede JO15-1 vs vv Dieren JO15-1     5-5

sc Varsseveld JO15-1 vs Terborg/Silvolde JO15-1     0-2