Sponsors

HOOFDSPONSOR

Facility Groep Nederland
Facility Groep Nederland is het centrale aanspreekpunt voor opdrachtgevers op facilitair gebied. Je kunt bij hun terecht voor diverse vormen van facilitaire diensten, welke uitgevoerd worden door gekwalificeerde vakmensen. Daarnaast kunnen ze hun huidige en toekomstige opdrachtgevers voorzien van ondersteuning, advies en informatie op gebied van facilitaire vraagstukken.

Wanneer we kijken naar welke facilitaire diensten van Facility Groep Nederland aanbied, komen we uit op de diensten schoonmaak, ongedierte bestrijding, park management, industriële reiniging, bouwkundig onderhoud en catering.

De afgelopen jaren is Facility Groep Nederland door diverse overnames in de regio sterk gegroeid.

Mocht u geïnteresseerd zijn naar de mogelijkheden van onze hoofdsponsor, dan kunt u telefonisch of per mail contact opnemen voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Facility Groep Nederland

Fortstraat 2, 7025 CA Halle

+31 (0)314 35 49 25

Overige Sponsoren

Seesing Flex
Seesing Flex is een allround bureau voor uitzenden, werving & selectie en detachering voor vacatures van elk niveau. Er wordt bemiddeld op geheel eigen en persoonlijke wijze tussen medewerkers en bedrijven die houden van hun vak. Men kan bij dit uitzendbureau uitstekend terecht voor een eerste of volgende stap in een loopbaan.

Seesing Flex denkt continu mee met opdrachtgever en kandidaat richting een passende oplossing. Uiteindelijk is het doel de beste match tot stand te brengen tussen vraag naar en aanbod van personeel. Dat doen ze op de welbekende Achterhoekse manier, waarbij de kernwaarden betrouwbaarheid, betrokkenheid, nuchterheid, eerlijkheid en bereikbaarheid hoog in het vaandel staan. Seesing Flex streeft continu de echte Achterhoekse mentaliteit na. Zoek jij werk?

Neem contact op via de website van Seesing Flex, dan gaan jullie samen kijken hoe er werk gemaakt kan worden van jouw talent.

GROLSCH

De “Facility Groep Nederland Achterhoek Cup” mag bierbrouwerij Grolsch verwelkomen als nieuwe sponsor. Alex Evenhuis, senior accountmanager Grolsch, is trots dat Grolsch verbonden is aan een jaarlijks Achterhoeks voetbalevent.

Het biermerk blijft 5 jaar, tot de zomer van 2028, als sponsor verbonden aan een voetbaltoernooi voor clubs uit de Achterhoek. Afgelopen zaterdag tijdens de Finaledag van de 11e editie bracht Evenhuis een bezoekje aan Sportpark Dichteren om het sponsorcontract te tekenen.

Erwin Alofs, al tien jaar penningmeester van de Achterhoek Cup, laat weten: ‘Dat Grolsch voor de komende vijf jaar sponsor is van de Achterhoek Cup, geeft aan dat er van beide kanten veel vertrouwen is en het merk diepgeworteld is in onze regio’.


Terborgse Wijncentrale
Terborgse Wijncentrale is een groothandel in wijnen, dranken en leverancier van kerstpakketten, eindejaarsgeschenken en alle mogelijke benodigdheden voor een geslaagd feest. Contactgegevens: 0315-323736

Terborgse Wijncentrale denkt graag mee met de klant om ieder feest tot een succes te maken. En daar komt vaak meer bij kijken dan alleen gasten voorzien van een hapje en een drankje. Door hun jarenlange ervaring kunnen ze zich goed inleven in individuele wensen, ideeën en voorkeuren. De Terborgse Wijncentrale onderscheidt zich onder meer door persoonlijke aandacht, uitstekende service en een groot en breed assortiment aan bieren, fris, wijnen en gedestilleerde dranken. In speciale wensen kan bovendien snel worden voorzien. Dankzij korte lijnen en direct persoonlijk contact wordt iedere klant op zijn of haar wenken ‘bediend’.  Terborgse Wijncentrale verzorgt voor horecazaken het hele drankenconcept, maar richt zich ook op kerstpakketten, eindejaarsartikelen en drankpakketten als relatiegeschenk. In de Engelse gelagkamer nemen ze graag de tijd om uw wensen te inventariseren en zichzelf voor te stellen, onder het genot van een kop koffie of iets anders.

Sport Eleven
Sport Eleven in Dinxperlo, als het om teamsport gaat. Vanaf Ulft/Gendringen is het nog geen kwartier rijden met de auto. Parkeren is gratis en kan voor de deur. Contactgegevens: 0049 / (0)2874- 9025344

Thorsten Klemens, eigenaar van Sport Eleven, draagt de Achterhoek Cup een warm hart toe. Als sponsor bezoekt hij de thuiswedstrijden van FC Dinxperlo en DZSV. “Bij voetbal kom ik graag tussen de mensen” zegt Thorsten. Geboren in Spork, vlak over de grens bij Dinxperlo is hem de Nederlandse taal niet onbekend. Sinds de herfst van 2014 is Sport Eleven gevestigd in Dinxperlo. Breng ook eens een bezoek aan Sport Eleven met sportmerken, zoals Adidas, Uhlsport en Hummel. Vaak zelfs voor zeer aantrekkelijke prijzen waaronder de ballen van Derby Star. Veel artikelen in het assortiment van Thorsten zijn op niet veel andere plaatsen bij ons in de regio verkrijgbaar. Je bent van harte welkom en wanneer je aangeeft dat je via de Achterhoek Cup komt, krijg je vaak een leuke korting, maar dat moet je niet verder vertellen hoor.

PARTNERS