Categorie Vrouwenvoetbal

Start van het Toernooi 2023-2024 met 20 VR1/VRO23 teams

De uitslag van de loting is bekend. Indien een wedstrijd in een gelijkspel eindigt, valt de beslissing via Shoot Outs. De winnaars gaan door naar de 2e Ronde. Voor de verliezers wacht de Herkansingsronde.

• 19 teams VR1/VRO23 hebben zich aangemeld voor de Categorie Vrouwenvoetbal. 16 teams starten met de 1e Ronde. De winnaar van de editie 2022-2023  een de 2 hoogst geplaatste teams worden vrijgeloot voor de 1e ronde en stromen in na de Herkansingsronde.
  • De wedstrijden staan onder leiding van scheidsrechters van de SDO (scheidsrechtersvereniging Doetinchem en Omstreken). De kosten van deze scheidsrechters tot aan de Halve Finale is voor het thuisspelende teams.
  • Het Vrouwenvoetbal toernooi bestaat uit 30 wedstrijden.
  • Gestart wordt vanaf  18 oktober met de 1e Ronde.
  • De winnaars van de 1e Ronde gaan door naar de 2e Ronde. De verliezers krijgen via de Herkansingsronde nog een kans om in het toernooi te blijven.
  • Vanaf de 2e Ronde stromen de vrijgelote 3 teams in. De winnaars gaan naar de Kwart Finale. Voor de verliezers in de 2e Ronde is het einde toernooi. Ook in de 2e Ronde: bij een gelijkspel volgen Shoot Outs.
  • De Halve Finales en Finale worden gespeeld op het terrein van vv VIOD in Doetinchem en staan onder leiding van een trio, aangevuld met de 4e official tijdens de Finale. Deze kosten zijn voor de organisatie.
  • De Finale van de 12e editie is op zaterdag 29 juni 2024, aanvangstijd Finale Categorie Vrouwenvoetbal is om 14:30 uur.
  • De 2 teams die de 3e plaats hebben behaald (dit zijn de verliezers van de beide Halve Finales) ontvangen een cheque (geldbedrag).
  • De Finale teams ontvangen ook een cheque. Tevens ontvangt de winnaar een fraaie wisselbeker, die een jaar in de kantine van de winnaar mag pronken. Aan alle spelers en staf van de Finale wedstrijd wordt een medaille uitgereikt.

1e Ronde

Categorie Vrouwenvoetbal:  Onderstaande Vrouwenteams (VR1 & VRO23) doen mee:

Programma Vrouwenvoetbal:  Woensdag 18  en 25 okt. 2023, aftrap om 20:15 uur.

Bij een gelijkspel na 90 minuten volgen Shoot-outs. Winnaars door naar 2e ronde – Verliezers naar Herkansingsronde

HERKANSINGSRONDE

Vrouwenvoetbal: Woensdag 15 nov. 2023, aftrap om 20:15 uur.

Indien eerst genoemde club in de 1e ronde ook heeft thuis gespeeld en de tweede genoemde club nog niet heeft thuis gespeeld, wordt de wedstrijd in de herkansingsronde omgedraaid.

Bij een gelijkspel na 90 minuten volgen Shoot-outs. Winnaars door naar 2e Ronde. Voor de Verliezers is het einde toernooi.

212woe 15 nov 20:156 – 1
214din 28 nov20:002 – 3
213din 19 dec20:155 – 3
215DIEREN VR1
0 – 3

2e Ronde

Vrouwenvoetbal: Woensdag 6, 13 en 20 dec. 2023, aftrap om 20:15 uur.

In deze 2e Ronde: 8 Winnaars van de 1e Ronde, aangevuld met de 3 vrijgelote teams en de 4 winnaars uit de Herkansingsronde. 1 team wordt vrijgeloot.

Bij een gelijkspel na 90 minuten volgen Shoot-outs. Winnaars door naar de KWART FINALE. Voor de Verliezers is het einde toernooi.

Groep Standaard Vrouwenteams & MO23 teams

Woensdag 20 en 27 mrt 2024, aftrap om 20:15 uur.

Bij een gelijkspel na 90 minuten volgen Shoot-outs. Winnaars door naar Halve Finale. Voor de Verliezers is het einde toernooi.

KWART FINALE
224Woe 20 mrt20:150 – 3
225Woe 27 mrt20:150 – 3
226Woe 20 mrt20:150 – 9
227Woe 27 mrt20:157 – 0

Het vervolg van het toernooi met de  HALVE FINALE  en FINALE staat op de pagina Halve Finale  Categorie Vrouwenvoetbal. KLIK op de onderstaande afbeelding om door te gaan.

EINDSTAND Editie 11: 2022-2023