Organisatie Achterhoek Cup

De thuishaven van Facility Groep Nederland Achterhoek Cup is Sportpark Dichteren in Doetinchem. Het hoofdveld van v.v. VIOD Doetinchem is het speelveld voor alle Halve- en Finale wedstrijden om de Achterhoek Cup.

Raadpleeg het speelschema van alle categorieën, editie 12 seizoen. 2023-2024

Loting eindfase toernooi:  januari 2024

Halve Finales 2024:  speeldata zie speelplan categorieën

Finaledag 2024: zaterdag 29 juni 2024

ACHTERHOEK CUP

Sicco Mansholtweg 2 Doetinchem

Bestuur van de Achterhoek Cup

Ger Melissen

Voorzitter

+31 (0)6 23 23 35 01

Vacature Secretaris

Barry Ketelaar (VIOD) Ad-Interim

+31 (0)6 23 23 35 01

Erwin Alofs

Penningmeester

+31 (0)6 21 24 34 25

John van der Kamp

Wedstrijdsecretariaat

+31 (0)6 46 49 67 55

Sportpark Dichteren: is de thuishaven van de Achterhoek Cup

Vanuit de richting Doetinchem-centrum
Volg in het centrum van Doetinchem de aanwijzingsborden richting ‘s-Heerenberg en Zeddam. Rijdt het centrum uit over de Europaweg. Na het passeren van de brug over de Oude IJssel volgt een kruising met stoplichten, waar u rechtdoor gaat. Na ongeveer 300 meter komt u bij een T-kruising. Ga ook hier rechtdoor. Nadat u de spoorwegovergang hebt gepasseerd volgt na 150 meter een rotonde. Ga hier rechtdoor. Blijf nu rechts rijden om na 200 meter bij de volgende rotonde rechts af te slaan. Dit is de Sicco Mansholtweg. Na ongeveer 150 meter bevindt zich Sportpark Dichteren aan uw rechterzijde. Volg de aanwijzingsborden naar de parkeerplaats.

Vanuit de richting Arnhem/Zevenaar
Vanaf de A12 neemt u de afslag naar de A18 richting Doetinchem/Enschede. Neem op de A18 de afslag 3 Doetinchem/Zeddam. Sla na de afslag rechts af. Dit is de N317 Europaweg. Bij de stoplichten rechtdoor en de weg blijven volgen naar het kruispunt. U rijdt rechtdoor en gaat links voorsorteren om bij de eerstvolgende rotonde links af te gaan, richting Dichteren. Na de rotonde bevindt u zich op de Sicco Mansholtweg. Na ongeveer 150 meter bevindt zich Sportpark Dichteren aan de rechter zijde. Volg de aanwijzingsborden naar de parkeerplaats.

Vanuit de richting Enschede/Varsseveld
Op de A18 neemt u de afslag 3 Doetinchem/Zeddam. Na de afslag volgen stoplichten, hier gaat u links af. Dit is de N317 Europaweg. Deze weg blijven volgen naar het kruispunt. U rijdt rechtdoor en gaat links voorsorteren om bij de eerstvolgende rotonde links af te gaan, richting Dichteren. Na de rotonde bevindt u zich op de Sicco Mansholtweg. Na ongeveer 150 meter bevindt zich Sportpark Dichteren aan de rechter zijde. Volg de aanwijzingsborden naar de parkeerplaats.

Sportpark Dichteren is ook lopend vanaf het treinstation De Huet in Doetinchem te bereiken. In ongeveer 12 minuten via Hof van Edinburgh en Hof van Rome heeft u het sportpark bereikt. Het treinstation De Huet heeft ook een bushalte.