Achterhoek Cup donaties

2023: Donatie aan ‘Stichting Tijmen Voor Het Goede Doel’

De organisatie van de Achterhoek heeft op de Finaledag 2023 een cheque uitgereikt aan een goed doel. Dit jaar is gekozen voor de ‘Stichting Tijmen Voor Het Goede Doel’ uit ‘s-Heerenberg. Deze stichting krijgt een cheque van maar liefst 1000 euro. Het bestuur van de stichting heeft als doel dit te besteden aan kansarme kinderen om deze groep ook te laten sporten.

Cheque 1000€ ‘Stichting Tijmen Voor Het Goede Doel’

Op de foto vlnr:  Namens de organisatie van de Achterhoek Cup de aftredende voorzitter Jos Middelkamp, Fred Willemsen (penningmeester Stichting Tijmen), Saskia van den Heuvel (bestuurslid Stichting Tijmen en moeder van Tijmen), Dion Steenbergen (voorzitter Stichting Tijmen en vader Tijmen) en Erwin Alofs, de penningmeester van de Achterhoek Cup.

2019: Antonia Terborg blij met donatie Stichting Achterhoek Cup

Op zaterdag 9 maart 2019 heeft de organisatie van de Achterhoek Cup namens voorzitter Anton Seggelinck en penningmeester Erwin Alofs een Smart TV gedoneerd aan verpleeg- en revalidatiecentrum Antonia in Terborg.

De TV is geplaatst in de huiskamer van het Koetshuis en is bedoeld voor cliënten die te maken hebben met NAH (Niet Aangeboren Hersenletsel) of chronische psychiatrische klachten. De Stichting Achterhoek Cup hoopt dat de cliënten en verzorgers veel plezier beleven aan de nieuwe TV.

Een Smart TV voor ‘Antonia in Terborg’

Op de foto vlnr:  Namens de organisatie van de Achterhoek Cup oprichter en voormalig voorzitter Anton Seggelinck, Samantha Muntenaar, Bas Seegers (medewerkers Azora), Mevr. Gerda Teunissen (bewoonster Azora), Linda Peters (medewerkster Azora) en Erwin Alofs, penningmeester Achterhoek Cup.

2016: Dubbele donatie aan de stichting “Kanjers voor Kanjers”

Tijdens de finaledag in 2016 werd aan de stichting Kanjers voor Kanjers een cheque met het totaal bedrag van €1000,= uitgereikt. Dit bedrag vertegenwoordigd de waarde van de reserveringen van het jaar 2015 en van het jaar 2016.

“Hoe mooi is het dat Kanjers voor Kanjers, de Achterhoekse stichting die sport en spel stimuleert bij kinderen voor wie het niet vanzelfsprekend is, het goede doel is voor het voetbaltoernooi dat zich richt op voetbalclubs in de Achterhoek”.

Sabine Hoitink: “Wat een fantastische donatie hebben we mogen ontvangen”

Tristan Hoffman Challenge deelnemers Peter Hulshorst, Miranda Hulshorst en René Wellink (van links naar rechts) namen samen met Sabine Hoitink (naast Anton Seggelinck) de cheque in ontvangst.

2014: Donatie voor ‘Stichting Bergh in het Zadel’

Op de avond van de loting van de editie 2014-2015 heeft Achterhoek Cup voorzitter Anton Seggelinck een cheque van € 500,00 aan de Stichting Bergh in het Zadel overhandigd.

De Stichting Achterhoek Cup stelt jaarlijks een cheque van  € 500,00 beschikbaar voor een goed doel. Dankzij renner en oud-rainer van vv VIOD, Huub van Laarschot, heeft men dit keer gekozen voor de Stichting Bergh in het Zadel.

Organisatie ontvangt een cheque van 500€ 

Huub van Laarschot  (midden) en  Wilbert Esselink (rechts) van de Stichting Bergh in het Zadel, ontvangen van voormalig voorzitter en oprichter van de Achterhoek Cup de cheque van 500€.

2013: Stichting Achterhoek Cup doneert aan ‘Verzorghuis Den Ooiman’

De Stichting Achterhoek Cup heeft als doel om jaarlijks een geldbedrag beschikbaar voor een goed doel of een non-profitorganisatie in de regio. Soms worden meerdere geldbedragen samengevoegd om op die manier een grotere donatie te kunnen doen.

Op zaterdag 30 november 2013 is de Stichting Achterhoek Cup gestart met een donatie van 500€ aan het Verzorgingstehuis Den Ooiman. Stichting Achterhoek Cup heeft het genoemde bedrag beschikbaar gesteld voor de ‘afdeling Akkerland’, een woongemeenschap voor jong dementerenden.

 

Leopold van Goethem en Gerhard Lamers nemen de cheque in ontvangst

De cheque werd uitgereikt aan het personeel en bewoners van Akkerland, onder het genot van een kop koffie en gebak.
Tevens zijn alle bewoners uitgenodigd als speciale gast voor de Finaledag 7 juni 2014 om de Achterhoek Cup bij vv VIOD.

Op de foto van links naar rechts : Leopold van Goethem en Gerhard Lamers (bewoners Den Ooiman), Enrique Klomp (Hoofdsponsor Bordbusters), Eelco Peters (Stichting Achterhoek Cup) en Henk Willem Wink (sponsor TradeMed).