CATEGORIE STANDAARD HEREN & O23 Teams

Start van het Toernooi 2023-2024 met 44 teams

De uitslag van de loting is bekend. Indien een wedstrijd in een gelijkspel eindigt, valt de beslissing via Shoot Outs. De winnaars gaan door naar de 2e Ronde. Voor de verliezers wacht de Herkansingsronde.

• 24 Standaard Heren teams en 20 Heren O23 teams hebben zich aangemeld voor de Categorie Standaard Heren. Alle teams starten met de 1e Ronde.
  • De wedstrijden staan onder leiding van scheidsrechters van de SDO (scheidsrechtersvereniging Doetinchem en Omstreken). De kosten van deze scheidsrechters tot aan de Halve Finale is voor het thuisspelende team.
  • De Categorie Standaard Heren bestaat uit 68 wedstrijden.
  • Gestart wordt vanaf  10 oktober met de 1e Ronde (O23 teams). De standaard teams spelen op 17 en 24 oktober de 1e wedstrijd.
  • De winnaars van de 1e Ronde gaan door naar de 2e Ronde. De verliezers krijgen via de Herkansingsronde nog een kans om in het toernooi te blijven. Indien een verliezer in de 1e Ronde een UIT-wedstrijd heeft gespeeld, krijgt dit team in de Herkansingsronde een THUIS-wedstrijd, tenzij de tegenstander ook in de 1e Ronde UIT heeft gespeeld en in een lagere Klasse  uitkomt. Bij gelijke Klasse-niveau beslist het lot bij de loting.
  • Voor de verliezers in de Herkansingsronde is het einde toernooi. Ook in de 2e Ronde: bij een gelijkspel volgen Shoot Outs. Na de  2e Ronde volgt een tussenronde om hierna met 16 teams verder te gaan. Vanaf de Achtste Finale worden alle teams in 1 pot gedaan voor de loting van de rest van het toernooi.
  • De Halve Finales en Finale worden gespeeld op het terrein van vv VIOD in Doetinchem en staan onder leiding van een trio, aangevuld met de 4e official tijdens de Finale. Deze kosten zijn voor de organisatie.
  • De Finale van de 12e editie is op zaterdag 29 juni 2024, aanvangstijd Finale Categorie Standaard Heren is om 18:00 uur.
  • De 2 teams die de 3e plaats hebben behaald (dit zijn de verliezers van de beide Halve Finales) ontvangen een cheque (geldbedrag).
  • De Finale teams ontvangen ook een prijs. De winnaar speelt een oefenwedstrijd tegen De Graafschap op eigen terrein. Tevens ontvangt de winnaar een fraaie wisselbeker, die een jaar in de kantine van de winnaar mag pronken. Aan alle spelers en staf van de Finale wedstrijd wordt een medaille uitgereikt.

1e Ronde

Groep O23:  De onderstaande O23 teams doen mee:

Programma O23 Groep:  Dinsdag 10/17/24 okt. 2023, aftrap om 20:15/20:30 uur.

Bij een gelijkspel na 90 minuten volgen Shoot-outs. Winnaars door naar 2e ronde – Verliezers naar Herkansingsronde

Groep B en C: De onderstaande Standaard Heren teams doen mee:

Programma B en C GroepDinsdag 17 en 24 okt. 2023, aftrap om 20:15 uur.

Groep A: De onderstaande Standaard Heren teams doen mee:

Programma Groep ADinsdag 24 okt. 2023, aftrap om 20:15 uur.

HERKANSINGSRONDE

Groep O23: Restant op woensdag 10 jan. 2024, aftrap om 20:15 uur.

Bij een gelijkspel na 90 minuten volgen Shoot-outs. Winnaars door naar 2e ronde. Voor de Verliezers is het einde toernooi.

127Woe 10 jan20:154 – 2

Groep C: Dinsdag 21 nov. 2023, aftrap om 20:15 uur.

Indien een verliezer in de 1e Ronde een UIT-wedstrijd heeft gespeeld, krijgt dit team in de Herkansingsronde een THUIS-wedstrijd, tenzij de tegenstander ook in de 1e Ronde UIT heeft gespeeld en in een lagere Klasse  uitkomt. Bij gelijke Klasse-niveau beslist het lot bij de loting.

C GROEP
128di 21 nov20:155 – 1
1293 – 0Spcl. Doesburg1
Teruggetrokken

Groep B: Dinsdag 12 dec. 2023, aftrap om 20:15 uur.

B GROEP
130di 12 dec20:151 – 6

Groep A: Dinsdag 12 dec. 2023, aftrap om 20:15 uur.

A GROEP
131di 12 dec20:153 – 0
132di 12 dec20:154 – 1
133di 12 dec20:151 – 4

2e RONDE

Groep O23: Restant op dinsdag 19 dec. 2023 en 9 jan. 2024, aftrap om 20:15 uur.

Bij een gelijkspel na 90 minuten volgen Shoot-outs.

4 Winnaars door naar achtste finale. 3 Winnaars met de winnaar van het duel uit de Herkansingsronde FC TRIAS O23 / GENDRINGEN O23 naar de Tussenronde. Voor de verliezers is het einde toernooi.

PAX O23

Groep C: Restant op dinsdag 23 jan. en 6 febr. 2024, aftrap om 20:15 uur.

Bij een gelijkspel na 90 minuten volgen Shoot-outs. Winnaars door naar achtste finale. Voor de verliezers is het einde toernooi.

C GROEP
143di 12 dec20:156 – 1
142di 23 jan20:152 – 0
144di 6 feb20:150 – 3

Groep B: Dinsdag 16 jan. 2024, aftrap om 20:15 uur.

Bij een gelijkspel na 90 minuten volgen Shoot-outs. Winnaar door naar achtste finale. Voor de verliezer is het einde toernooi.

B GROEP
145di 16 jan20:151 – 2
146.. – ..

Groep A: Dinsdag 16 jan. 2024, aftrap om 20:15 uur.

A GROEP
147di 16 jan. 20:152 – 3
149di 16 jan.20:151 – 1** AZSV wns
150di 16 jan.20:151 – 2
151.. – ..
14820:153 – 0** DVC’26 heeft zich teruggetrokken.

TUSSENRONDE

Groep O23: Dinsdag 23 jan. 2024, aftrap om 20:15 uur.

Bij een gelijkspel na 90 minuten volgen Shoot-outs. Winnaars door naar Achtste Finale. Voor de Verliezers is het einde toernooi.

O23 GROEP
152Adi 23 jan.20:153 – 1
152Bdi 23 jan.20:154 – 0

ACHTSTE FINALE

Groep Standaard Heren & O23 teams

Dinsdag 20/27 febr. en 5/12 mrt. en donderdag 28 mrt 2024, aftrap om 20:15 uur.

Bij een gelijkspel na 90 minuten volgen Shoot-outs. Winnaars door naar kwart finale. Voor de Verliezers is het einde toernooi.

KWART FINALE

Donderdag 28 mrt en dinsdag 9 apr.  2024, aftrap om 20:15 uur.

Bij een gelijkspel na 90 minuten volgen Shoot-outs. Winnaars door naar halve finale. Voor de Verliezers is het einde toernooi.

Don 28 mrt20:152 -1

Het vervolg  HALVE FINALE / FINALE staat op de pagina De Finales. KLIK op de onderstaande afbeelding om door te gaan.

EINDSTAND Editie 11: 2022-2023