Inschrijfformulier deelname Achterhoek Cup 2024-2025

Inschrijven 13e editie, seizoen 2024-2025

De inschrijving is gestart op zaterdag 15 juni. Hieronder treft u de aanmeldformulieren per categorie aan.

Bij ontvangst van een formulier ontvangt u binnen 24 uur de bevestiging van de inschrijving. Wij vragen u zoveel mogelijk alle gevraagde opties in te vullen.

Aanmelden Categorie Standaard Heren

Deze categorie is voor clubs met standaardteams die in het zaterdag en/of zondagvoetbal uitkomen. Als een club naast zondag 1 ook een zaterdag 1 in het seizoen 2024-2025 bij de KNVB heeft ingeschreven, mag men beide teams aanmelden. Voor deze teams moeten de spelers minimaal 15 jaar oud zijn, zoals de KNVB dit ook voorschrijft.

INSCHRIJFFORMULIER STANDAARD HEREN

  Uw inschrijving voor team:

  Uw verzoek voor aanvangstijd thuiswedstrijd:

  Aanmelden Categorie O23 Heren

  Voor de 13e editie wordt gestart met een nieuwe categorie. De “Categorie Onder O23 Heren” speelt een eigen toernooi en heeft een eigen finale. Deze teams worden niet meer opgenomen in de Categorie Standaard Heren. Spelers geboren op of na 1 januari 2002 zijn speelgerechtigd voor een O23 Heren team en mogen meespelen vanaf het moment dat zij de leeftijd van 15 jaar bereiken. De organisatie om de Achterhoek Cup volgt de dispensatieregel van de KNVB voor O23 teams. Toegestaan is 2 spelers plus 1 keeper aan te vullen en onder de dispensatieregel mee te laten doen. De Achterhoek Cup wijkt wel af van de leeftijdsgrens. De dispensatiespelers moeten geboren zijn op 1 januari 1999 of later.

  INSCHRIJFFORMULIER O23 HEREN

   Uw inschrijving voor team:

   Uw verzoek voor aanvangstijd thuiswedstrijd:

   Aanmelden Categorie Vrouwenvoetbal

   De clubs kunnen voor deze categorie naast een Standaard VR1-team ook een MO23-1 inschrijven. Voor deze teams moeten de speelsters minimaal 15 jaar oud zijn, zoals de KNVB dit ook voorschrijft. Voor een MO23-1 team zijn alleen speelsters speelgerechtigd geboren op of na 1 januari 2002. De organisatie om de Achterhoek Cup laat ook de dispensatieregel van de KNVB voor O23 teams gelden bij de MO23 teams. Toegestaan is 2 speelsters plus 1 keeper aan te vullen en onder de dispensatieregel mee te laten doen. De Achterhoek Cup wijkt wel af van de leeftijdsgrens. De dispensatiespeelsters moeten geboren zijn op 1 januari 1999 of later.

   INSCHRIJFFORMULIER VROUWENVOETBAL

    Uw inschrijving voor team:

    Uw verzoek voor speeldag:

     

    Aanmelden Categorie Jeugd Onder 15 met JO15-1 teams

    Alleen JO15-1 teams kan men inschrijven voor de “Categorie Jeugd Onder 15 met JO15-1 teams”. Spelers geboren op of na 1 januari 2010 zijn speelgerechtigd voor een JO15-1 team.  Als dit team in de reguliere KNVB-competitie uitkomt in de 1e, 2e en 3e Klasse mag men maximaal 3 dispensatie spelers in brengen. Dit zijn spelers geboren na 1 januari 2009. Gestart wordt met een poulefase.

    INSCHRIJFFORMULIER VOOR JO15-1 TEAMS

     Uw inschrijving voor team:

     Uw verzoek voor speeldag thuiswedstrijd:

     Aanmelden Categorie Jeugd Onder 15 met MO15-1 teams

     Alleen MO15-1 teams kan men inschrijven voor de “Categorie Jeugd Onder 15 met MO15-1 teams”. Speelsters geboren op of na 1 januari 2010 zijn speelgerechtigd voor een MO15-1 team. Als dit team in de reguliere KNVB-competitie uitkomt in de 1e, 2e en 3e Klasse mag men maximaal 3 dispensatie speelsters in brengen. Dit zijn speelsters geboren na 1 januari 2009. Bij voldoende deelname wordt gestart met een poulefase.

     INSCHRIJFFORMULIER VOOR MO15-1 TEAMS

      Uw inschrijving voor team:

      Uw verzoek voor speeldag thuiswedstrijd:

      Krappe Selectie of geen interesse?

      Mocht u als club toch afzien van deelname, willen wij dit graag van u weten. Ons verzoek om onderstaand afmeldingsformulier aan ons toe te zenden. 

      De organisatie om de Achterhoek Cup wenst u alvast veel succes toe in de reguliere competitie ! …en misschien tot volgend jaar? 

      AFMELDFORMULIER ALGEMEEN

       Uw afmelding voor jeugdteam:

       Uw afmelding voor team:

       Uw reden voor afmelding:

       Voor meer informatie: John van der Kamp, wedstrijdsecretariaat Achterhoek Cup. Bij voorkeur via het contactformulier, klik op het groene enveloppe:

       John van der Kamp

       Wedstrijdsecretariaat

       +31 (0)6 46 49 67 55

       KLIK OP DE AFBEELDING om terug te gaan naar de INFORMATIEPAGINA INSCHRIJVEN TEAMS 2024-2025