Winnaar Achterhoek Cup speelt oefenwedstrijd tegen De Graafschap

Doetinchem – dinsdag 9 juli 2024.

Traditiegetrouw speelt de winnaar van de Achterhoek Cup een oefenwedstrijd tegen De Graafschap in eerste week van de voorbereiding van de competitie. Eerder hebben Concordia Wehl, Spcl. Silvolde, AZSV, DZSV Dinxperlo, DZC’68 en SDOUC deze bonuswedstrijd tegen De Graafschap op eigen sportcomplex mogen organiseren.

Vanaf de aankomende editie, seizoen 2024-2025, is het zelfs mogelijk dat een amateurclub uit de Achterhoek en omstreken niet één oefenwedstrijd tegen De Graafschap kan winnen, maar zelfs twee!

De organisatie van de Achterhoek Cup is met De Graafschap overeengekomen, dat ook de winnaar van de Categorie Vrouwenvoetbal met ingang van de 13e editie een oefenwedstrijd op eigen complex tegen De Graafschap speelt. Deze bonuswedstrijd tegen De Graafschap VR1, zal ook in de eerste week van de voorbereiding plaatsvinden. De Graafschap VR1 treedt het aankomend seizoen toe tot de Eerste Divisie Vrouwen en speelt op 13 augustus haar eerste oefenwedstrijd tegen Jong FC Twente.  

Inschrijven Achterhoek Cup, seizoen 2024-2025.  

De inschrijving voor de 13e editie is inmiddels gestart. Ook meedoen? Op de website van de Achterhoek Cup staat alle informatie en zijn de inschrijfformulieren van alle categorieën te vinden.

Vacature wedstrijdsecretariaat “Categorie Jeugd Onder 15” en “Categorie Vrouwenvoetbal” 

De organisatie om de Achterhoek Cup is op zoek naar personen de ons wedstrijdsecretariaat kunnen ondersteunen. Voor de Categorie Jeugd Onder 15 en de Categorie Vrouwenvoetbal zoeken wij geschikte kandidaten, die vanaf de loting tot en met de finaledag het toernooi in goede banen kunnen leiden. Zij zijn verantwoordelijk voor het goed verlopen van het complete programma en de te spelen wedstrijden.

Interesse? Meldt je aan bij secretaris Jan Flokstra van de Achterhoek Cup. Meer informatie willen weten? Neem contact op met John van der Kamp, van het wedstrijdsecretariaat Achterhoek Cup.

Informatie en inschrijfformulieren Seizoen 2024-2025: KLIK HIER 

Contactformulier Secretaris Jan Flokstra: KLIK HIER

Contactformulier Wedstrijdsecretariaat John van der Kamp: KLIK HIER