1e Titel Mo15 naar FC Dinxperlo MO15-1. Zilver voor Longa’30 MO15-1

De eerste Finale in de categorie Jeugd Onder 15 met MO15-1 teams is een prooi geworden voor het team van trainer/coach Alpine Nederlof FC Dinxperlo MO15-1. In de Halve Finale lieten de meiden uit Dinxperlo al zien, dat zij de favoriet waren in deze Finale. Na een 1-0 ruststand werd het uiteindelijk 3-0 en kreeg FC Dinxperlo de gouden medaille uitgereikt.

door John van der Kamp

Speelster Neeltje Stiller scoorde het openingsdoelpunt in de 1e helft. Al had haar team nog niet weten te overtuigen. Dat gebeurde wel in de tweede helft en liet Dinxperlo zien de meeste aanspraak te maken op de fonkel nieuwe wisselbeker. Door doelpunten van invalster Dahné Siebel en de weer goed op dreef zijnde Imme Rexwinkel werd de eindstand op 3-0 gezet. De primeur gaat dus om de Achterhoek Cup bij de MO15-1 teams naar FC Dinxperlo. Zij waren de beste in dit toernooi.

Als 3e zijn geëindigd de MO15-1 teams van FC Bergh en sv Grol. De zilveren medailles voor de 2e plaats gingen naar Longa’30  MO15-1 en de fonkelnieuwe wisselbeker met gouden medailles naar FC Dinxperlo MO15-1.

Foto’s: Henk den Brok

KLIK op de EERSTE foto om door te gaan naar het totale FOTOALBUM op MY ALBUM

KLIK OP DEZE FOTO OM DOOR TE GAAN NAAR HET COMPLETE FOTOALBUM

FELICITATIE Bestuur FC DINXPERLO

Afgelopen zaterdag zijn de meiden van MO-15 kampioen geworden om de Achterhoek Cup🥳🏆

Van harte gefeliciteerd met deze geweldige prestatie!!