Bonuswedstrijd op dinsdag 9 juli tegen De Graafschap

De tweede oefenwedstrijd voor De Graafschap op weg naar het nieuwe voetbalseizoen 2024-2025 wordt op dinsdag 9 juli gespeeld tegen de winnaar om de Achterhoek Cup.

Door John van der Kamp, Achterhoek Cup

Vorig jaar won DZC’68 de titel om de Achterhoek Cup en dit jaar maken twee teams kans om een oefenduel tegen de Superboeren te spelen. De teams SDOUC en DZC’68 O23 gaan uitmaken wie de felbegeerde titel in de wacht gaat slepen.

De oefenwedstrijd tegen De Graafschap wordt gespeeld op het sportpark van de winnaar om de Achterhoek Cup. De recette van dit duel wordt gedeeld tussen beide clubs, de overige inkomsten zoals kantine-verkoop en verloting zijn voor de thuisclub.

De wedstrijd zal onder leiding staan van 4 officials, aangewezen door de Scheidsrechtersvereniging Doetinchem en Omstreken.

De aftrap op dinsdag 9 juli is om 19:00 uur (ovb).

Special APP Finaledag Achterhoek Cup 2024

Volgers van de Achterhoek Cup kunnen via een speciale APP alle informatie raadplegen van de Finaledag 2024.  Deze APP laat zien:

  • Alle Finale wedstrijden
  • Selecties, met aanvulling stafleden van alle Finalisten
  • Bekendmaking van alle scheidsrechters, assistenten en 4e officials
  • Tijdens de finale dag laat de App de tussenstanden en eindstanden zien
  • De eerste foto’s van de finalewedstrijden
  • Foto’s van de Prijsuitreiking

Scan de onderstaande QR-code

of

Download vandaag nog de App in de Apple Store of Google Play en blijf op de hoogte van alle nieuws omtrent de Finaledag 2024.

Kies voor de APP: Tournify   –  In de App geef je in: Achterhoek Cup