Vrouwenvoetbal: AZSV VR1 neemt horde Winterswijk VR1 succesvol. Trias VR1 ook verder.

Afgelopen dinsdag de inhaalwedstrijd uit de Herkansingsronde tussen FC Trias VR1 en Warnsveldse Boys VR1. De thuisclub won met 5-3. Ook AZSV VR1 wist gisterenavond haar horde tegen FC Winterswijk VR1 succesvol te nemen en won met 4-0.

door John van der Kamp

Beide clubs zijn nu verder in het toernooi om de Achterhoek Cup.

FC TRIAS VR1 – FC Warnsveldse Boys VR1 5-3

FC Trias VR1 wint met 5-3 van Warnsveldse Boys VR1. Dit was een wedstrijd uit de Herkansingsronde. De doelpunten bij FC Trias VR1 werden gescoord Lisa Luiten, Mirthe te Kortschot, Lise Piek en tweemaal door Lea Franco-Nieweg. Voor de 2e Ronde is Trias vrijgeloot en is direct door naar de Kwart Finale

AZSV VR1 – FC Winterswijk VR1 4-0

De thuisclub uit Aalten kwam al binnen 3 minuten op voorsprong  door een doelpunt van Sil Stortelers (1-0). Nog geen vijf minuten later scoorde Merel ter Haar de 2-0 en bij de 3-0 van Sil Stortelers leek AZSV VR1 op een grote uitslag af te gaan.

Voor het rustsignaal scoorde Sil Stortelers haar derde doelpunt en bleef de tussenstand van 4-0 tot aan het eindsignaal van scheidsrechter Cor Peitsman tot het einde op het scorebord staan.

ASV VR1 naar de Kwart Finale. Voor FC Winterswijk VR1 is het einde toernooi.