Nieuwe sponsor voor de Achterhoek Cup

Naast de sponsors Seesing Flex, Grolsch 0.0., adidas_TEAM, De Terborgse Wijncentrale en hoofdsponsor Facility Groep Nederland heeft de organisatie van de Achterhoek Cup wederom een sponsor weten vast te leggen. Met Dumphuis Doetinchem heeft de Achterhoek Cup een bekende sponsornaam uit de regio weten te strikken.

Al 51 jaar is Dumphuis voor de Achterhoek een begrip en het adres voor bedrijfskleding, vrijetijdskleding en sportprijzen. Dumphuis is voor alle (sport)verenigingen uit de Achterhoek aan te bevelen, wanneer het gaat om evenementen en toernooidagen met afsluiting van een prijsuitreiking d.m.v. bekers en medailles.

HISTORIE:

De nieuwe sponsor Dumphuis Doetinchem is al sinds 1972 een begrip in de Achterhoek. Eigenaar Jan Jansen is inmiddels de derde generatie in de zaak werkzaam. Zijn neef Juul Houwer is vanaf 2016 bedrijfsleider bij Dumphuis. Al jaren staat de winkel aan de Houtkampstraat 62 in Doetinchem bekend om haar ruime collectie sportprijzen, vrijetijds-, outdoor-, jacht- en werkkleding. Een bedrijf dat snel kan schakelen met uitleveringen van sportprijzen en het graveren hiervan zelf in handen heeft.