Kwart Finale Vrouwenvoetbal: Nog 8 teams strijden om Achterhoek Cup

.

Op woensdag 20 maart start de Kwart Finale bij het Vrouwenvoetbal. Acht teams gaan strijden om de Achterhoek Cup. Twee wedstrijden op woensdag 20 maart en nog eens twee wedstrijden op woensdag 27 maart.

Woensdag 20 maart: Op Sportpark Dichteren in Doetinchem het duel tussen het VR1 team van VIOD tegen De Graafschap/MVVA MO23-1. Dezelfde avond op ’t Oerseveld in Ulft gaan Ulftse Boys VR1 en AZSV MO23-1 uitmaken wie door gaat naar de Halve Finale.

Woensdag 27 maart: Titelverdediger DZC’68 VR1 tegen FC Trias VR1 op sportpark Zuid in Doetinchem en op sportpark Vorden het duel tussen Vorden VR1 tegen AZSV VR1.

De wedstrijden staan onder leiding van KNVB-scheidsrechters aangewezen door de Scheidsrechtersvereniging Doetinchem en Omstreken. Bij een eventueel gelijkspel na 90 minuten volgen Shoot-Outs. De winnaars spelen op woensdag 17 en woensdag 24 april de Halve Finale op neutraal terrein (Sportpark Dichteren, Doetinchem).