Achterhoek Cup tekent sponsor contract met Adidas TEAM

De 3 strepen zijn niet meer weg te denken uit het beeld op de Nederlandse amateurvoetbalvelden. Het sportmerk adidas Team heeft onlangs een driejarige samenwerking aangegaan met de Achterhoek Cup. Hiermee hoopt de organisatie van het jaarlijks voetbalevenement voor clubs uit de Achterhoek en ver daarbuiten het amateurvoetbal in onze regio breed en blijvend te kunnen ondersteunen.

Voordelen voor alle deelnemende clubs om de Achterhoek Cup met adidas TEAM
De deelnemende clubs om de Achterhoek Cup kunnen optimaal profiteren van de voordelen die adidas TEAM aanbiedt en kunnen zelf ook een directe samenwerking aangaan. Het sportmerk adidas TEAM biedt tevens een persoonlijke en toegankelijke service, inclusief een ruime selectie van wedstrijd- en trainingskleding met vele accessoires.

Wedstrijdbal tijdens alle Halve Finales en Finales met de officiële EURO 2024 bal “Fussballliebe”.
Dit jaar worden alle Halve Finales en Finales om de Achterhoek Cup, die op Sportpark Dichteren plaatsvinden, gespeeld met de officiële EURO 2024 bal “Fussballliebe”.

De Achterhoek Cup is ontzettend trots op de samenwerking met adidas TEAM en kijkt uit naar een mooie samenwerking de komende jaren.