Sponsors Lucky Ajax

De organisatie van de Achterhoek Cup heeft drie sponsoren weten te strikken, die de extra wedstrijd op de finaledag tussen de Oldstars van De Graafschap en VIOD en Lucky Ajax mogelijk gaan maken.

De Achterhoek Cup viert dit jaar het 2e lustrum. Tien jaar geleden is gestart met de opzet van het toernooi om de Achterhoek Cup.

2012: Bestuursleden van v.v. VIOD uit Doetinchem o.l.v. voorzitter Anton Seggelinck, hebben in het jaar 2012 het initiatief genomen om de Achterhoek Cup te organiseren. Een jaarlijks terugkerend toernooi voor alle voetbalclubs uit de Achterhoek en omstreken. Alle Standaard Heren teams, Standaard Vrouwenteams en Standaard Jeugd Onder 15 teams uit de Achterhoek en omstreken kunnen zich hiervoor aanmelden. De wedstrijden worden op de deelnemende sportparken gespeeld. Alleen de wedstrijden in de halve finale en de finale van het jaarlijkstoernooi worden afgewerkt op Sportpark Dichteren in Doetinchem, de thuishaven van v.v. VIOD. 

3 sponsoren staan garant voor een leuke wedstrijd: Hanant Benelux, Marktlink en Facility Groep Nederland zijn de wedstrijdsponsors van deze extra wedstrijd. Mede door de extra financiële ondersteuning van deze sponsors krijgen de bezoekers op de finaledag een leuke wedstrijd te zien.

Hanant Benelux BV

Doetinchemseweg 59 7007 CB Doetinchem +31 (0)85 877 2567

https://www.hanant.nl/

Facility Groep Nederland

Fortstraat 2, 7025 CA Halle. Tel: +31 (0)314 35 49 25

https://www.facilitygroepnederland.nl/

marktlink

Postbus 2033, 7420 AA Deventer

https://www.marktlink.com/