Reglementen: editie 2023-2024

Voorlopige Reglementen 2023-2024

Voor het seizoen 2023-2024 heeft de “Facility Groep Nederland Achterhoek Cup” voor elke categorie een eigen toernooireglement opgesteld:

* Categorie Standaard Heren,

* Categorie O23 teams Heren,

*Categorie Jeugd Onder 15,

*Categorie Vrouwenvoetbal, 

*Categorie O23 teams Vrouwen

Aanmelden: editie 2023-2024

De inschrijving voor de editie 2023-2024 is per 15 juni geopend. Het wedstrijdsecretariaat van de Achterhoek Cup heet u van harte welkom. Voor het eerst in onze historie geven wij wildcards uit bij de categorie Vrouwenvoetbal. De inschrijving sluit op 3 september 2023. Op 20 september is de loting van de 12e editie.

Heeft u nog een vraag of verzoek voor ons, dan kunt u het onderstaand formulier invullen en aan ons toezenden.

Op woensdag 20 september is de loting. Na deze datum worden de contactpersonen van de aangemelde teams bericht van de uitslag hiervan. Uiterlijk 21 september is het wedstrijdprogramma na te zien op deze website.

De KNVB zal zsm de wedstrijden toevoegen in Sportlink. Deze kunt u op uw vertrouwde manier raadplegen in de app van voetbal.nl .

Wedstrijdleiding:

De poule wedstrijden bij de Categorie Jeugd onder 15 (JO15-1 en MO15-1 teams) staan onder leiding van clubscheidsrechters van de thuisspelende club.

Voor de overige wedstrijden (categorie Standaard Heren en Vrouwenvoetbal) wijst de organisatie i.s.m. scheidsrechtersvereniging Doetinchem een scheidsrechter aan. De kosten hiervan is voor de thuisspelende vereniging. Indien wedstrijden ook assistent-scheidsrechters krijgen toegewezen, zijn de kosten voor de organisatie.  

De organisatie van de Achterhoek Cup wenst iedereen veel succes toe.

Reageren?

per email: inschrijving@achterhoek-cup.nl 

Onze voorkeur: stuur onderstaand contactformulier in:       

KLIK OP DE ONDERSTAANDE AFBEELDING en vul het contactformulier in.