Donaties

Stichting Achterhoek Cup doneert aan een Goed Doel

De Stichting Achterhoek Cup heeft als doel om jaarlijks een geldbedrag beschikbaar voor een goed doel of een non-profitorganisatie in de regio. Soms worden meerdere geldbedragen samengevoegd om op die manier een grotere donatie te kunnen doen.

2013

Verzorghuis Den Ooiman

De Stichting Achterhoek Cup schenkt jaarlijks 500 euro aan een goed doel. Het verzorgingstehuis Den Ooiman heeft de primeur.
Stichting Achterhoek Cup heeft het genoemde bedrag beschikbaar gesteld voor de afdeling Akkerland, een woongemeenschap voor jong dementerenden. Zaterdag 30 november 2013 is de prijs uitgereikt aan het personeel en bewoners van Akkerland onder het genot van een kop koffie en gebak.
Tevens zijn alle bewoners uitgenodigd als speciale gast voor de finale van de Achterhoek Cup bij vv VIOD op 7 juni 2014 aanstaande.

Op de foto van links naar rechts : Goemel (Leopold van Goethem), Gerhard Lamers, Enrique Klomp namens Bordbusters, Eelco Peters namens de organisatie Stichting Achterhoek Cup en Henk Willem Wink namens TradeMed.

2014

Bergh in het Zadel

Op 26 september 2014 heeft Achterhoek Cup voorzitter Anton Seggelinck, tijdens de loting voor de Achterhoek Cup, een cheque van € 500,00 aangeboden aan Huub van Laarschot en Wilbert Esselink van de Stichting Bergh in het Zadel.

De Stichting Achterhoek Cup stelt jaarlijks een cheque van  € 500,00 beschikbaar voor een goed doel. Dankzij renner en oud trainer van vv VIOD, Huub van Laarschot, heeft men dit keer gekozen voor de Stichting Bergh in het Zadel.

2016

Kanjers voor Kanjers

Tijdens de finaledag in 2016 werd aan de stichting Kanjers voor Kanjers een cheque van €1000,= uitgereikt. Dit bedrag vertegenwoordigd de waarde van de reservering van 2015 en van dit jaar 2016.

“Hoe mooi is het dat Kanjers voor Kanjers, de Achterhoekse stichting die sport en spel stimuleert bij kinderen voor wie het niet vanzelfsprekend is, het goede doel is voor het voetbaltoernooi dat zich richt op voetbalclubs in de Achterhoek”.

“Wat een fantastische donatie hebben we mogen ontvangen”!

Tristan Hoffman Challenge deelnemers Peter Hulshorst, Miranda Hulshorst en René Wellink (van links naar rechts) namen samen met Sabine Hoitink (naast Anton Seggelinck) de cheque in ontvangst genomen.

2019

Verpleegcentrum Antonia in Terborg

Op zaterdag 9 maart 2019 hebben Anton Seggelinck en Erwin Alofs namens de Stichting Achterhoek Cup een Smart TV gedoneerd aan verpleeg en revalidatiecentrum Antonia in Terborg.  Deze nieuwe  Smart TV is geplaatst in de huiskamer van het Koetshuis en is bedoeld voor cliënten, die te maken hebben met NAH, Niet Aangeboren Hersenletsel of chronische psychiatrische klachten.

De Stichting Achterhoek Cup hoopt dat de cliënten en verzorgers veel plezier beleven aan deze nieuwe TV.

 

v.l.n.r. Anton Seggelinck (Achterhoek Cup), Samantha Muntenaar, Bas Seegers (medewerkers Azora), Mevr. Gerda Teunissen (bewoonster Azora), Linda Peters (medewerkster Azora) en Erwin Alofs (Achterhoek Cup).