Vandaag de Finaledag 2024 met 8 Finalisten, 4 Wisselbekers + 200 medailles, 16 scheidsrechters en 45 vrijwilligers actief.

Vandaag de Finaledag van de editie 2023-2024. Om 10 uur is de aftrap van de 1e van de 4 finales die vandaag gespeeld gaan worden. Naast de 4 wisselbekers en 200 medailles die worden uitgereikt, ontvangen alle finalisten ook een cheque. Ook de teams, die tijdens de halve finale zijn uitgeschakeld, krijgen een cheque tijdens de prijsuitreiking overhandigd.

Meer dan 45 vrijwilligers staan vandaag voor u klaar om u te ontvangen. De parkeerwachten verwijzen u zoveel mogelijk naar een parkeerplek. In de kantine staat een team VIOD-vrijwilligers klaar u te helpen. Er is een ontvangstteam voor de genodigden, die u ontvangt in de “pannakooi”, die vandaag hiervoor speciaal is ingericht. De genodigden, scheidsrechters en Achterhoek Cup sponsoren kunnen zich daar bij binnenkomst van het sportpark melden.

Er is een team die de 4 finales begeleiden, beneden bij de kleedruimtes en binnen het hekwerk van het hoofdveld. Meldt u eerst voor de sleutel van de kleedkamer bij de ingang van de hal en het wedstrijdsecretariaat is het centrale punt voor afgifte van de opstelling van uw team. Wij begroeten u ook als supporter. Zoek een mooi plaatsje op de tribune of langs de lijn en geniet van de wedstrijden die op het programma staan. 

De toegang tot het sportpark is tot 13:30 uur gratis. Na 13:30 uur gaan de kassa’s open en dient men voor de finales die om 14:30 uur en 18:00 uur worden gespeeld een toegangskaart te kopen. Wilt u niet wachten bij de kassa? Koop online een toegangskaart, dan wordt deze op uw mobiel gescand.

Namens de organisatie om de Achterhoek Cup en alle vrijwilligers wensen wij u een prachtige dag en geniet van de finales. Wij zijn er klaar voor !