Tot 28 april geen wedstrijden vanwege corona

De landelijk genomen maatregelen om het coronavirus in te dammen hebben uiteraard ook invloed op de wedstrijden in de Facility Groep Nederland Achterhoek Cup.

De KNVB heeft alle amateurvoetbalcompetities in Nederland stilgelegd tot 1 april. Dit betekent dat er binnen de Achterhoek Cup ook de nodige wedstrijden niet door kunnen gaan. Het gaat daarbij om de kwartfinales in de categorie Standaard Vrouwen en de nog openstaande kwartfinale bij de Standaard Heren. Alle halve finales staan gepland in April.

UPDATE, zondag 15 maart 2020: Nieuwe en strengere maatregelen van de overheid hebben ervoor gezorgd dat de eerder genomen maatregelen om het coronavirus in te dammen, zijn verlengd tot maandag 6 april. Uiteraard gaan wij mee in dit besluit en vervallen alle wedstrijden die gepland stonden tot 6 april 2020.

UPDATE, dinsdag 31 maart 2020: De eerder genomen maatregelen door de overheid omtrent het coronavirus zijn verlengd tot en met dinsdag 28 april 2020. Hierdoor zal er in de Achterhoek Cup niet gevoetbald worden tot die tijd. Dat wil zeggen dat alle halve finale wedstrijden worden geschrapt. Het bestuur gaat de komende dagen met de clubs in overleg om te kijken of het toernooi eventueel in juni opgepakt kan worden, maar alleen zolang de omstandigheden dat toelaten.

Het bestuur gaat in overleg met de clubs bekijken wanneer de afgelaste wedstrijden eventueel ingehaald kunnen worden, communicatie volgt.

Categorie├źn: