Toernooireglementen (St.H)

Categorie Standaard Heren

10 beknopte toernooireglementen Categorie Standaard Heren:

 1. Alle wedstrijden in de Categorie Standaard Heren worden gespeeld d.m.v. een knockout systeem.
 2. Voor een Standaard Heren team of een team Onder 23 moeten de spelers volgens de KNVB-norm minimaal 15 jaar oud zijn.
 3. Voor het team Onder 23 is een speler op de wedstrijddag speelgerechtigd als hij minimaal 15 jaar is en op de wedstrijddag nog geen 23 jaar is.
 4. De wedstrijden worden gespeeld volgens de bepalingen en reglementen van de KNVB. Per wedstrijd kunnen maximaal 5 wisselspelers worden ingezet. Het doorlopend wisselen van spelers is niet toegestaan. De wedstrijden duren 2 x 45 minuten.
 5. Eindigt een wedstrijd in een gelijkspel, dan volgen Shootouts. Deze volgen meteen na de reguliere speeltijd door 5 spelers van elk team (zie verder punt 15 uitgebreide reglementen).
 6. Een afgelasting moet op de wedstrijddag uiterlijk voor 13.00 uur telefonisch worden doorgegeven aan de betreffende contactpersoon van de organisatie Achterhoek Cup.
 7. Alle wedstrijden in het toernooi worden geleid door scheidsrechters van de Scheidsrechtersvereniging Doetinchem en Omstreken.
 8. Vanaf de editie 20192020 is er een nieuwe spelregel ingevoerd. De ingooi bij een iedere Achterhoek Cup wedstrijd is nu een intrap. De aanvullende regels… (zie verder artikel 14).
 9. Indien één van de deelnemende teams niet komt opdagen of zich terugtrekt bij een wedstrijd, dan heeft de tegenstander zich automatisch geplaatst voor de volgende ronde en wordt de uitslag van 30 in de uitslagen reeks ingevoerd.
 10. De scheidsrechterskosten tot aan de halve finale zijn voor rekening van de
  thuisspelende vereniging. De kosten € 30, per wedstrijd en dienen voorafgaand contant te worden betaald aan de scheidsrechter.

Lees verder de uitgebreide en alle toernooiregels onder kopje reglementen. KLIK op de onderstaande BUTTON.