Programma 2e Ronde Standaard Heren: HSC’21 ontvangt RKZVC, VVG’25 gastheer AZSV

Het programma van de 2e Ronde bij de Categorie Standaard Heren Groep A en B is bekend. In Groep A ontvangt HSC’21 1e klasser RKZVC uit Zieuwent en reist AZSV Aalten op dinsdag 16 januari af naar Gaanderen voor het duel tegen VVG’25.

door John van der Kamp

De twee anderen wedstrijden in Groep A zijn FC Zutphen tegen Longa’30 en in Groenlo het duel tussen sv Grol en DVC’26 uit Didam.

Titelverdediger DZC’68 is vrijgeloot voor de 2e Ronde en zit in de wachtkamer voor de loting Achtste Finale.

Groep B

Groep B heeft 1 wedstrijd in de 2e Ronde. FC Trias ontvangt SDOUC uit Ulft. VIOD is vrijgeloot voor deelname aan Ronde 2.

De wedstrijden uit de 2e Ronde voor Groep A en B worden allen gespeeld op dinsdag 16 januari.

Groep C

Gendringen heeft zich inmiddels geplaatst voor de Achtste Finale. Het restant wordt in het nieuwe jaar afgewerkt. Op 23 jan. de wedstrijd ssa Wisch – sv Basteom en op 6 febr. het duel FC Dinxperlo – Warnsveldse Boys.

Groep O23

Een groot aantal O23 teams hebben zich al geplaatst. Vier hiervan gaan rechtstreeks door naar de Achtste Finale. Voor 4 andere O23 teams is er eerst een Tussenronde. 

Het restant 2e Ronde O23 teams is op 19 dec. met het duel  Concordia W O23 – sc Varsseveld O23 en op 9 jan. vv Oeken O23 – PAX O23.

In de Herkansingsronde nog 1 duel tussen FC Trias O23 – Gendringen/SVGG O23. Dit duel staat voor woensdag 10 januari op het programma. De winnaar van dit duel speelt twee weken later, op dinsdag 23 januari, een wedstrijd in de Tussenronde met O23 teams.

Hieronder het wedstrijdprogramma categorie Standaard Heren voor de aankomende periode tot aan de Achtste Finale (loting 31 jan. 2024):