Parkeeradvies zaterdag 25 juni

Gezien de verwachte toeloop voor het vervolg van het middagprogramma zal het parkeren rondom 15:30 uur op ons sportpark vol zijn. Wij verzoeken een ieder die naar de finaledag komt en in de gelegenheid is, met de fiets naar het sportpark te komen. Voor degenen die met de auto komen verwijzen wij naar het parkeeradvies in de bijlage.

Op het parkeerterrein van ons sportpark staan parkeerwachten om u indien aanwezig een parkeervak aan te wijzen. Zodra het parkeerterrein vol is, wordt u doorverwezen naar de extra parkeervakken, hieronder in de plattegrond aangewezen. Volg de instructies van de parkeerwachten.

EXTRA PARKEERVAKKEN

De organisatie Achterhoek Cup/VIOD heeft in samenspraak met de Gemeente Doetinchem extra parkeervakken (P2) toegewezen gekregen op zaterdag 25 juni. Dit betreft 2 stroken bij de ingang van de straat Willy Brandtplein (zie de gele stroken op de afbeelding hieronder).

Aan de Auroraweg is een parkeerterrein mogelijkheid voor maximaal 60 auto’s (P3). Dit terrein is te bereiken voorbij Tuincentrum Peer, dan links de doodlopende weg indraaien, links naast het fietspad. Let op: dit terrein is niet bereikbaar via de Sicco Mansholtweg!

Aan de Oude Wehlseweg, ter hoogte van ons voetbalveld 3 en 4, heeft u de mogelijkheid om te parkeren (P4). Dit terrein bereikt u als volgt: nadat u Tuincentrum Peer bent gepasseerd, rechts afslaan. dan na 250 meter aan u linkerzijde. Let op:  dit is een doodlopende weg!

ATTENTIE:

Wij vragen u, indien u gaat parkeren op P3 en P4, geen schade te maken aan de oppervlakte (gras) van het terrein. P1 en P2 hebben een normale parkeer ondergrond.

Overige Parkeermogelijkheid:

Parkeerterrein Woonboulevard Doetinchem: Hiervan is het 15 minuten lopen door de wijk Dichteren naar ons Sportpark. Dit parkeerterrein treft aan, zodra u van de A18 komt, bij het kruispunt met stoplichten, aan de rechterzijde (Woonboulevard Doetinchem, Doetinchemseweg 77).

KOM MET DE FIETS

Voor iedereen die in Doetinchem woont en de finaledag komt bezoeken vragen wij u met de FIETS te komen. Er is een uitgebreide fietsstalling.

INGANG / KASSA:

Om snelle doorloop te creëren is het raadzaam om de toegangskaarten voor het programma van 16 en 19 uur ONLINE aan te schaffen. Er is een extra poort, waar de digitale toegangskaarten worden gescand.