Opstart vrouwenvoetbal seizoen 2019-2020

Eind september is er tijdens een bijeenkomst druk gesproken over het opstarten van een ‘Categorie Standaard Vrouwen’ binnen de Facility Groep Nederland Achterhoek Cup. De grote opkomst én het enthousiasme van trainers en leiders van verschillende verenigingen uit de Achterhoek, werd overgenomen door het bestuur van de Achterhoek Cup. Het idee om dit seizoen al te starten met de ‘Categorie Standaard Vrouwen’ werd doorgezet. Twee vrijwilligers sloten zich aan bij het bestuur van de Achterhoek Cup en gingen aan de slag met het opzetten van het toernooi. Op dit moment zijn alle clubs die interesse hebben getoond in een Standaard Vrouwen toernooi binnen de Achterhoek Cup, via de mail op de hoogte gebracht en uitgenodigd om zich in te schrijven. Verenigingen kunnen zich inschrijven met meerdere teams, het enige wat daarvoor moet gebeuren is het invullen van het bijgeleverde inschrijfformulier.

Via het inschrijfformulier kunnen teams zich opgeven voor de ‘Categorie Standaard Vrouwen’ van de Facility Groep Nederland Achterhoek Cup seizoen 2019-2020. Voor ieder team moet een apart formulier ingevuld worden. Bij het formulier zit ook nog wat extra informatie omtrent het toernooi. De ingevulde formulieren kunnen per e-mail worden verstuurd naar vrouwenvoetbal@achterhoek-cup.nl.

De inschrijving loopt tot en met woensdag 30 oktober 2019, loting vindt plaatst op zaterdag 2 november 2019 te Sportpark Dichteren. Vanaf woensdag 13 november 2019 worden de eerste poulewedstrijden gespeeld.

  • Download hier het inschrijfformulier voor de Facility Groep Nederland Achterhoek Cup categorie Standaard Vrouwen

Wij hopen dat wij jullie dit seizoen kunnen verwelkomen bij het vrouwenvoetbal in de Facility Groep Nederland Achterhoek Cup!

Sportieve groet,
Gerdien Peppelman & Hanneke Nijenhuis
Wedstrijd Secretarissen Vrouwenvoetbal  Achterhoek Cup

Categorieën: