Maandag 24 augustus loting 9e Editie Achterhoek Cup

Aanstaande maandag 24 augustus wordt om 20.15 uur geloot voor de 9e editie van de Facility Groep Nederland Achterhoek Cup. De loting vindt plaatst in de bestuurskamer van VIOD op Sportpark Dichteren. Helaas kunnen teamleiders en belangstellenden niet aanwezig zijn door de gestelde coronamaatregelen waar iedereen zich aan moet houden. Om iedereen wel de kans te geven de loting te volgen, is deze live te zien via onze Facebook-pagina.

We beginnen maandag met de loting voor de categorie Jeugd Onder 15, waar 24 teams worden verdeeld over zes poules. Daarna is het de beurt aan de categorie Standaard Vrouwen. Bij de Standaard Vrouwen gaan negentien teams strijden voor een plek in de finale. Als laatst gaan we bepalen wie het tegen elkaar gaan opnemen in de categorie Standaard Heren. Met een ongekend aantal van 62 deelnemende teams is dit een hele klus.

In totaal doen er dus 105 verschillende teams mee aan de 9e editie van de Facility Groep Nederland Achterhoek Cup. In het hele toernooi worden ruim 170 wedstrijden afgewerkt om te bepalen wie zich de winnaars mogen noemen van de Achterhoek Cup seizoen 2020-2021. De loting is een eerste stap naar een mooi en spannend toernooi.

Categorie├źn: