Longa ’30 geeft voorsprong uit handen, maar bereikt samen met SDOUC O23 en DZC’68 via Shoot Outs toch de Kwart Finale

Longa ‘30 heeft dinsdagavond de wedstrijd in de Achste Finale tegen sc Varsseveld O23 extra spannend gemaakt.

door John van der Kamp

Na een voorsprong van 3-1 bij rust, geeft de vierde divisionist de voorsprong onnodig uit handen. Uiteindelijk weet het team uit Lichtenvoorde toch via Shoot Outs (2-4) de Kwart Finale te bereiken.

De held in Varsseveld is Longa ’30 keeper Rutger Tenhagen. Hij stopt 2x een Shoot Out. Compliment is voor sc Varsseveld O23. Zij weten 4e Divisie club Longa ’30 bijna een pootje te lichten. Raadpleeg de wedstrijdaffiche voor de doelpuntenmakers.

Op Sportpark Zuid in Doetinchem de wedstrijd tussen DZC’68 en 4e klasser Angerlo Vooruit.

Binnen 60 seconden scoorde Cas Evers de openingstreffer. De gasten uit Angerlo kwamen snel via Charan Schel op 1-1, maar keken bij rust tegen een 3-1 achterstand aan. In de tweede helft scoorde de thuisclub nog twee keer. De Achtste Finale is het eindstation voor Angerlo 1. Alle doelpuntenmakers op een rij staan op de wedstrijdaffiche.

Het team SDOUC O23 weet in Gaanderen tegenstander VVG’25 na een snelle voorsprong de thuisclub af te stoppen en scoort in de 2e helft op de juiste momenten nogmaals twee keer. Grote man is Jochem Vinkenvleugel, die tweemaal (0-1 en 0-3)het net wist te vinden voor de club uit Ulft. De derde treffer (0-2) werd door Bob Boerakker gescoord.

Tegenstander in Kwart Finale is de winnaar van de wedstrijd sv Grol – Vios Beltrum.