Inschrijving 9e editie Achterhoek Cup geopend!

Nederland gaat stapje voor stapje weer van het slot na een aantal maanden van grote beperkingen vanwege corona. Omdat wij goede hoop hebben dat er in het najaar weer wedstrijden gespeeld kunnen worden op de amateurvelden, hebben wij ervoor gekozen om de inschrijving voor de 9e editie van de Facility Groep Nederland Achterhoek Cup (seizoen 2020-2021) te openen. Vanzelfsprekend volgen wij de richtlijnen van het RIVM en de Overheid gedurende de voortgang van het toernooi. Gezondheid staat voorop!

De Achterhoek Cup start in het seizoen 2020-2021 met drie categorieën:
– Standaard Heren
– Standaard Vrouwen
– Jeugd Onder 15

Het zijn drie categorieën, maar u kunt zich in totaal met vier teams inschrijven. Bij de categorie Standaard Heren kunt u zich inschrijven met het 1e elftal en met één O23 team. De Standaard Heren en Vrouwen starten direct in een knock-outsysteem, de Jeugd Onder 15 speelt in een poulesysteem. Nieuw in de 9e editie van de Achterhoek Cup is de herkansingsronde in het knock-outsysteem. De verliezers van de eerste ronde krijgen nog eenmaal de kans om zich terug te knokken in het toernooi. Hierdoor speelt ieder team minimaal twee wedstrijden en is er kans op meer.

Het wedstrijdsecretariaat voor de categorie Standaard Heren is vanaf dit seizoen in handen van John van der Kamp. Bij de categorie Standaard Vrouwen is Hanneke Nijenhuis het aanspreekpunt. Het nieuwe gezicht voor de categorie Jeugd Onder 15 is Tanja van der Kamp.

U kunt zich per mail inschrijven:
– Inschrijven voor Standaard Heren: john@achterhoek-cup.nl
– Inschrijven voor Standaard Vrouwen: vrouwenvoetbal@achterhoek-cup.nl
– Inschrijven voor Jeugd Onder 15: tanja@achterhoek-cup.nl
Graag ontvangen wij uw inschrijvingen zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk vóór woensdag 1 juli 2020.

De organisatie van de Facility Groep Nederland Achterhoek Cup hoopt u in het najaar te kunnen verwelkomen!

Categorieën: