Inschrijving 8e editie Achterhoek Cup geopend!

De 7e editie van de Seesing Personeel Achterhoek Cup nadert zijn ontknoping. Op zaterdag 22 juni a.s. worden de finales gespeeld op sportpark Dichteren. In de categorie Standaard Heren is het AZSV Aalten – DZC’68 en bij de Jongens Onder 15 is het VV Reüne – SP Lochem. Deze vier ploegen strijden om de felbegeerde Achterhoek Cup bekers in het seizoen 2018-2019.

Inmiddels zijn wij al bezig met de uitnodigingen voor de volgende editie van de Achterhoek Cup. De 8e editie van het voetbaltoernooi wordt gespeeld in het seizoen 2019-2020 en vanaf deze editie is de nieuwe hoofdsponsor Facility Groep Nederland. Voor volgend seizoen kunt u zich inschrijven in de volgende 2 categorieën:

  • Standaard Heren

In de Standaard Heren categorie kan een vereniging voor het eerst deelnemen met verschillende teams. Naast het vertegenwoordigende selectieteam kan een vereniging ook deelnemen met een JO 23-team.

Ook in de 8e editie introduceren wij een noviteit in de Standaard Heren Categorie. De ingooi wordt vervangen door de intrap. Alle verdere details staan in het reglement dat bij de uitnodiging is gevoegd.

  • Jeugd Onder 15

In de Jeugd Onder 15 categorie worden de eerste ronde duels afgewerkt in een poulesysteem. Vanaf de tweede ronde wordt er gespeeld in een knock-out systeem. De teams zullen in de eerste ronde – afhankelijk van het aantal aanmeldingen – worden ingedeeld op klasse-indeling van het seizoen 2019-2020.

Hoe kunt u zich aanmelden?
Voor deelname aan de Standaard Heren categorie dient u zich per e-mail aan te melden bij Clemens Wildenborg: clemens@achterhoek-cup.nl
Voor deelname aan de Jeugd Onder 15 categorie dient u zich per e-mail aan te melden bij Bas Vink: bas@achterhoek-cup.nl

De uiterlijke inschrijfdatum voor deelname aan de 8e editie van de Facility Groep Nederland Achterhoek Cup is maandag 1 juli 2019. De Loting voor vindt plaats op vrijdag 23 augustus 2019. Als u vragen heeft, kunt u terecht bij bovengenoemde contactpersonen.

Categorieën: