Geen winnaars in 8e editie Achterhoek Cup

Helaas zal de 8e editie van de Facility Groep Nederland Achterhoek Cup geen winnaars kennen. Door de genomen maatregelen omtrent het coronavirus kan het toernooi niet meer worden hervat.

Begin maart werd Nederland in razend tempo hard getroffen door het nieuwe coronavirus. Om het virus een halt toe te roepen heeft de overheid verschillende maatregelen genomen. Op 21 april jl. heeft de overheid het verbod op het houden van grote evenementen verlengd tot 1 september 2020. Hierdoor is het bestuur van de Achterhoek Cup genoodzaakt om de 8e editie van het voetbaltoernooi te stoppen. Er zullen dus dit seizoen geen winnaars zijn in de categorie├źn Standaard Heren, Standaard Vrouwen en Jeugd Onder 15.

Wij vinden het spijtig dat deze editie van de Facility Groep Nederland Achterhoek Cup ten einde komt zonder finaledag en winnaars. Echter handelen wij uiteraard naar gestelde richtlijnen door de overheid en staat gezondheid voorop. Wij hopen u komend seizoen (2020-2021) tijdens de 9e editie van de Achterhoek Cup in goede gezondheid te mogen ontvangen aan de aftrap van een nieuw en spannend toernooi!

Categorie├źn: