Programma Finaledag 2022 “3 finales en speciaal tintje”


De finaledag van de 10e editie van de Facility Groep Nederland Achterhoek Cup wordt gehouden op zaterdag 25 juni 2022. Het programma van deze dag zal bestaan uit 3 finales: de finale tussen de besten van de Jeugd Onder 15, een finale bij de categorie Vrouwenvoetbal én de finale bij de Standaard Heren.

Tijdens alle halve finalewedstrijden zal een compleet arbitraal trio de wedstrijden leiden. Op de finaledag wordt bij de wedstrijden het trio aangevuld met een 4e official.

De nummers 3 en 4 uit alle categorieën worden tevens uitgenodigd en krijgen tijdens de prijsuitreiking een geldbedrag overhandigd. De finaledag wordt gehouden bij vv VIOD, op Sportpark Dichteren te Doetinchem.

Fair Play Trofee
Na elke gespeelde wedstrijd bij de Standaard Heren en het Vrouwenvoetbal geven de scheidsrechters van SDO een cijfer aan de teams omtrent sportiviteit. Op basis van deze cijfers wordt er aan het eind van het toernooi bij beide categorieën één team verkozen tot sportiefste team van het toernooi en beloond met de Fair Play Trofee. Deze Trofee wordt uitgereikt door Scheidsrechters Vereniging Doetinchem en Omstreken.

UPDATE: Finaledag met extra wedstrijd

De finaledag zal een extra tintje krijgen. Naast de 3 finalewedstrijden, zal nog een wedstrijd op het programma staan. De organisatie van de Achterhoek Cup kan met trots melden, dat op deze dag “Lucky Ajax” een wedstrijd zal spelen.

Het Lucky Ajax met o.a. Sjaak Swart, Simon Tahamata, Peter van Vossen en Kiki Musampa in hun gelederen. Alle informatie over deze wedstrijd van de aanvangstijd en tegenstander volgt later en zal binnenkort op onze nieuwe website worden gepubliceerd.

Programma Finaledag :

10:00 u. Finale Categorie Jeugd Onder 15

12:30 u. Finale Categorie Vrouwenvoetbal

16:00 u. Wedstrijd Lucky Ajax

19:00 u. Finale Categorie Standaard Heren