Uit De Gelderlander: sv Loil en FC Dinxperlo winnen.

FC Dinxperlo heeft de tweede ronde van het toernooi om de Achterhoek Cup bereikt. De ploeg van trainer Iwan Went versloeg gisteravond VIOS Beltrum met 3-2.

door Raymond Willemsen (De Gelderlander)

vv Terborg behaalde een korfbalscore in Babberich. De zaterdagvierdeklasser won op De Buitenboom met maar liefst 4-9.

Het zaterdagteam van FC Winterswijk hield een helft stand tegen zondagderdeklasser OBW uit Zevenaar, maar moest na rust het hoofd buigen tegen de koploper uit de derde klasse B: 1-4. Het zaterdagteam van OBW deed het minder goed. De ploeg van trainer Rini Kromdijk ging in Zevenaar onderuit tegen sv Loil: 3-5.

Keijenburgse Boys won thuis met 3-2 van Harfsen en het O23-team van FC Trias was in Winterswijk te sterk voor Ulftse Boys: 3-2. De Aaltense vierdeklasser AD’69 verloor in een doelpuntrijk duel met 3-4 van Warnsveldse Boys.

Ratti/Socii diende als kanonnenvoer voor zaterdagderdeklasser FC Zutphen. De zondagvijfdeklasser uit Kranenburg en Wichmond ging met liefst 13-0 onderuit, na 8-0 ruststand. De winnaars gaan door naar de tweede ronde, de verliezers krijgen via de herkansingsronde nog een extra kans.

vv Doetinchem plaatste zich zonder te spelen voor de volgende ronde, want Ajax Breedenbroek trok zich afgelopen zondag terug uit het toernooi. De wedstrijd sc Rijnland-FC Bergh ging gisteravond niet door vanwege het slechte veld in Lobith. Ook Grol-DVC’26 in de A-categorie vond geen doorgang. De gasten uit Didam hadden te weinig fitte spelers. Dit duel is nu verplaatst naar dinsdag 26 oktober.

uit De Gelderlander