AZSV, VIOD en DZC’68 O23 naar Kwart Finale.

Afgelopen dinsdagavond hebben zowel AZSV, VIOD en DZC’68 O23 zich geplaatst voor de Kwart Finale.

door John van der Kamp

AZSV won in eigen huis met 4-0 van het team DVV O23. Bij rust stond het team van trainer Dave de Jong met 2-0 voor. In de Kwart Finale speelt het team uit Aalten weer thuis. Dan is VIOD de tegenstander.

DZC’68 O23 zorgde voor een verrassing en verslaat de koploper in de 3e klasse zaterdag FC Zutphen met 4-2. De bezoekers namen eerst het heft in handen en kwamen na 15 minuten door een doelpunt van Timon Kuiper op een 0-1 voorsprong. Voor rust wist het O23-team van DZC’68 de achterstand om te buigen. Cas Evers en Nick Huls zorgden voor de 2-1 voorsprong.

Na rust trok FC Zutphen door Benjamin Roters de stand weer gelijk (2-2). Uiteindelijk wist de thuisclub de wedstrijd met 4-2 te winnen. Cas Evers scoorde zijn 2e doelpunt, Jesper Vonk scoorde ver in blessuretijd voor de Doetinchemmers.

Ook in Gaanderen leek een verrassing aan te komen. VVG’25 O23 kwam door Yoran Smit op een 1-0 voorsprong tegen 3e klasser VIOD. Na rust schakelde het team van VIOD-trainer Rudi Vonk een tandje hoger en trok de overwinning (1-2) naar zich toe. Damian Weber en Kian Ketelaar scoorden de twee doelpunten.

De wedstrijden in de Achtste Finale gaan dinsdag 14 februari verder met 3 duels.