Alle 8 selecties van de Finaleteams om de Achterhoek Cup bekend.

De coaches van alle 8 finaleteams hebben de selectie bekend gemaakt waar zij de finale om de Achterhoek Cup mee gaan starten. Één uur voor de aftrap wordt de opstelling prijs gegeven en is in de toernooi App Achterhoek Cup terug te vinden. Het overzicht van de definitieve selecties zijn ook zichtbaar in de app en krijgen voor de aftrap een update welke 11 spelers gaan starten.

door John van der Kamp

Om 10 uur wordt de finaledag gestart met de 1e Finale. De JO15-1 teams van VIOD en DZC’68 gaan uitmaken wie de wisselbeker uit handen van Alexander Büttner zal ontvangen.

Na de prijsuitreiking hiervan staat de 2e Finale om 12 uur op het programma. Een mooie affiche tussen de teams van ZZC’20 MO15-1 en FC Zutphen MO15-1. Voor de 2e keer een finale bij de MO15-1, die vorig jaar werd gewonnen door FC Dinxperlo MO15-1. Bij de Prijsuitreiking staat Bibi van Engen, speelster van De Graafschap VR1, klaar om naast de medailles ook de fraaie wisselbeker uit te reiken.

Dan gaat het programma verder met de Categorie Vrouwenvoetbal. Een finale die veel bezoekers naar Sportpark Dichteren zal trekken. AZSV VR1 neemt het dit jaar op tegen het MO23-1 team van De Graafschap/MVVA, die titelverdediger DZC’68 VR1 in de halve finale wist te verslaan.

Ricardo te Beest van “Sportief Opgewekt” zal de prijzen aan de teams AZSV VR1 en De Graafschap/MVVA MO23-1 overhandigen. Sportief Opgewekt is de steun in de rug voor ieder voetbalclub, waar alle sportverenigingen die aan de voorwaarden voldoen de Tegemoetkoming Energiekosten kunnen aanvragen.

Tot slot op deze finaledag de Finale  Categorie Standaard Heren. Voor de 2e keer staat SDOUC uit Ulft in de finale om de Achterhoek Cup en heeft het talententeam van DZC’68 O23 als tegenstander. In de rust van deze wedstrijd wordt door de Scheidsrechterscommissie Doetinchem en Omstreken (SDO) de Fair Play Bokaal uitgereikt.

Het overzicht van de 8 selecties staan hieronder vermeld.

De Achterhoek Cup Toernooi App: KLIK HIER

Toegangskaarten voor Finaledag 2024:

Tot 13:30 uur heeft iedereen gratis toegang. Om exact 13:30 uur gaan de kassa’s open en heeft men een toegangskaart nodig om het sportpark te bezoeken.

Zie hieronder de affiches met de prijzen voor de dagkaart.