Alexander Büttner reikt medailles en wisselbeker uit aan de JO15-1 teams

Na de finale met de JO15-1 teams van VIOD en DZC’68, zal Alexander Büttner de medailles en de wisselbeker gaan uitreiken, tijdens de Finaledag om de Achterhoek Cup.

door John van der Kamp

Met De Graafschap-speler Alexander Büttner heeft de organisatie om de Achterhoek Cup niet alleen een indrukwekkende voetbalnaam weten vast te leggen, maar de linksachter van De Graafschap timmert momenteel buiten het veld stevig aan de weg met zijn kledingmerk AB Lifestylekleding. Wie momenteel door het centrum van Doetinchem loopt, zal het zijn opgevallen, dat de collectie van AB Lifestyle ook verkrijgbaar is bij Claus Sport 2000. Een uitvalbasis, naast de onlineshop, want eigenaren Alexander en Denny Büttner willen ook graag dat de kledinglijn in een fysieke winkel verkrijgbaar is.

Om 10 uur is de Finale bij de Categorie Jeugd Onder 15 met de JO15-1 de aftrap van de finaledag met 4 finales, die op zaterdag 29 juni wordt gehouden op Sportpark Dichteren in Doetinchem. Direct na deze finale zal Alexander Büttner alle spelers en stafleden van de finaleteams van VIOD JO15-1 en DZC’68 JO15-1 een mooie medaille uitreiken en de prachtige wisselbeker aan de winnaar van de finale overhandigen.

Iedereen heeft op deze dag tot 13:30 uur vrije toegang. Voor de finalewedstrijden bij de Categorie Vrouwenvoetbal en Standaard Heren gaan de kassa’s om 13:30 uur open.