1e speelronde Categorie Vrouwenvoetbal: Oeken VRO23 ontvangt De Graafschap/MVVA VRO23

Vanavond de 1e speelronde bij het Vrouwenvoetbal om de Achterhoek Cup. Gestart wordt met 4 wedstrijden. De overige 4 wedstrijden staan voor volgende week woensdag 25 oktober op het programma.

door John van der Kamp

Titelverdediger is DZC’68 VR1, zij zijn samen met AZSV VR1 en De Witkampers VR1 vrijgeloot voor deze 1e ronde.

Oeken ontvangt De Graafschap

Vier mooie affiches voor vanavond. vv Oeken VRO23 ontvangt het team van De Graafschap/MVVA VRO23. In Aalten de wedstrijd tussen het VRO23 team van AZSV en 2e klasser FC Dinxperlo VR1.

VR1 van FC Zutphen, dat in de 3e klasse zaterdag uitkomt, ontvangt FC Trias VR1.  Het team uit Winterswijk speelt ook in de 3e klasse, maar speelt haar wedstrijden op de zondagen.

De vierde wedstrijd voor vanavond is het duel tussen Warnsveldse Boys VR1 en Ulftse Boys VR1.  De aftrap bij alle wedstrijden is om 20:15 uur en staan onder leiding van scheidsrechters die zijn aangewezen door de Scheidsrechtersvereniging Doetinchem en Omstreken (SDO).

SHOOT OUTS bij een gelijkspel

Bij een gelijkspel na 90 minuten, brengen Shoot Outs de beslissing. De winnaars door naar de 2e ronde. De verliezers krijgen nog een kans om in het hoofdtoernooi terug te keren. Voor deze teams de Herkansingsronde.