Sponsoren

Seesing Personeel

Seesing Personeel is een jong en allround bureau voor uitzenden, werving & selectie en detachering voor vacatures van elk niveau. Zij bemiddelen op geheel eigen en persoonlijke wijze tussen medewerkers en bedrijven die houden van hun vak. Men kan bij dit uitzendbureau in Lichtenvoorde uitstekend terecht voor een eerste of volgende stap in een loopbaan.

Seesing Personeel denkt continu mee met opdrachtgever en kandidaat richting een passende oplossing. Uiteindelijk is het doel de beste match tot stand te brengen tussen vraag naar en aanbod van personeel. Dat doen zij op de welbekende Achterhoekse manier, waarbij de kernwaarden betrouwbaarheid, betrokkenheid, nuchterheid, eerlijkheid en bereikbaarheid hoog in het vaandel staan. Wij streven continu de echte Achterhoekse mentaliteit na. Zoek jij werk? Bel (0544)353739 en samen kijken we hoe we werk kunnen maken van jouw talent.

Quote Dennis Seesing, Directeur Seesing Personeel:
”Voetbal en Seesing Personeel zijn inmiddels onlosmakelijk met elkaar verbonden. Voetbal is volledig verweven in onze marketingstrategie. Dit is vanwege de grote maatschappelijke rol die voetbal speelt in het dagelijks leven van jong & oud en de persoonlijke affiniteit met deze volkssport nummer 1 van mij en mijn compagnons. De afgelopen jaren heeft het effect van onze sponsoractiviteiten bij diverse Achterhoekse voetbalclubs zich meer dan bewezen. Het heeft onze naamsbekendheid onder potentiële werkzoekenden en opdrachtgevers enorm vergroot. Wij hebben dan ook niet lang getwijfeld toen wij de kans kregen om onze bedrijfsnaam te verbinden aan de Achterhoek Cup, aangezien het ook exact het gebied beslaat waarin wij ons bedrijfsmatig begeven. Uiteraard zijn wij ook zeer content dat wij hiermee kunnen bijdragen aan de continuïteit van dit prestigieuze toernooi.”

 

Brandpepper Media

bpHalf werk is geen werk. Daarom staan wij voor full service. Dat betekent dat wij ieder communicatietraject van begin tot eind begeleiden. We bouwen niet alleen een website, maar denken ook mee over het webdesign. We maken niet alleen een logo, maar liever een complete huisstijl. We denken niet alleen mee over wie u bent, maar laten ook weten dat u er bent door middel van marketing, Social Media en zoekmachine optimalisatie.

Meer weten? graag! Brandpepper Media B.V. Contactgegevens:085 40 111 00

 

Terborgse Wijncentrale

Wij zijn een groothandel in wijnen, dranken en leverancier van kerstpakketten, eindejaarsgeschenken en alle mogelijke benodigdheden voor een geslaagd feest. Contactgegevens: 0315-323736 Email [klik hier]

TWCWij denken graag met de klant mee om ieder feest tot een succes te maken. En daar komt vaak meer bij kijken dan alleen gasten voorzien van een hapje en een drankje. Door onze jarenlange ervaring kunnen we ons goed inleven in individuele wensen, ideeën en voorkeuren. De Terborgse Wijncentrale onderscheidt zich onder meer door persoonlijke aandacht, uitstekende service en een groot en breed assortiment aan bieren, fris, wijnen en gedestilleerde dranken. In speciale wensen kan bovendien snel worden voorzien. Dankzij korte lijnen en direct persoonlijk contact wordt iedere klant op zijn of haar wenken ‘bediend’.  Wij verzorgen voor horecazaken het hele drankenconcept, maar richten ons ook op kerstpakketten, eindejaarsartikelen en drankpakketten als relatiegeschenk. In de Engelse gelagkamer nemen we graag de tijd om uw wensen te inventariseren en onszelf voor te stellen, onder het genot van een kop koffie of iets anders.

 

Van Weeghel Doppenberg Kamps Notarissen

Van Weeghel Doppenberg Kamps Notarissen is het middelgroot notariskantoor dat voortkomt uit een oud en gerenommeerd notariaat. Het kantoor dat al jarenlang geworteld is in de Achterhoek is gevestigd in Doetinchem. Contactgegevens: 0314-37222 Email [klik hier]

vwdk notarissenWij vertellen hier niet wat we doen en wat we kunnen. We laten dit graag aan onze klanten over. Want wie kan er beter vertellen over zijn of haar ervaringen dan de klant zelf ? Daarom adviseren wij u de pagina klantervaringen eens rustig door te lezen. Heeft u nog geen ervaring met ons, maar wilt u toch uw mening geven over ons kantoor, onze site of onze informatievoorziening, dan nodigen wij u uit uw mening met ons te delen via “mijn ervaringen”. Uw mening wordt uiteraard vertrouwelijk behandeld. Vroeg of laat heeft iedereen wel een keer een notaris nodig. Zakelijk of particulier. Daarom is het goed om te weten dat er een laagdrempelig kantoor in uw regio is met vriendelijke medewerkers waar u terecht kunt voor al uw notariële vragen. U bent van harte welkom.

 

De Gelderlander

De Gelderlander is het grootste regionale dagblad van Nederland en onderdeel van Persgroep Nederland, één van de belangrijkste uitgevers- en marketingconcerns van West-Europa. Contactgegevens: 088-0133451 Email [klik hier]

DE GELDERLANDERVan maandag tot en met zaterdag worden dagelijks gemiddeld 140.000 exemplaren van De Gelderlander verspreid in het grootste gedeelte van Gelderland en ver daar buiten. Daarnaast houdt De Gelderlander ontwikkelingen op multimediagebied scherp in de gaten en wordt veel aandacht geschonken aan digitale nieuwsmedia. Naast de krant brengt De Gelderlander het nieuws ook online. Op de website dg.nl staat een selectie van het nieuws van alle edities van het dagblad, het laatste regionale nieuws, aangevuld met actuele informatie, zoals weerberichten, filenieuws, uitgaan, sport en achtergrondinformatie.

 

Sport Eleven

Sport Eleven in Dinxperlo, als het om teamsport gaat.Vanaf Ulft Gendringen is het nog geen kwartier rijden met de auto. Parkeren is gratis en voor de deur. Contactgegevens: 0049 / (0)2874- 9025344 Email [klik hier]

Thorsten Klemens, eigenaar van Sport Eleven, draagt de Achterhoek Cup een warm hart toe. Als sponsor bezoekt hij ook de thuiswedstrijden van sv Dinxperlo en DZSV. “Bij voetbal kom ik graag tussen de mensen” zegt Thorsten. Geboren in Spork, vlak over de grens bij Dinxperlo is hem de Nederlandse taal niet onbekend. Sport Eleven black  Sinds de herfst van 2014 is Sport Eleven gevestigd in Dinxperlo. Om precies te zijn op een letterlijke steenworp afstand van Dinxperlo, aan de andere kant van de weg.  Breng ook eens een bezoek aan Sport Eleven met sportmerken, zoals Adidas, Uhlsport en Hummel. Vaak zelfs voor zeer aantrekkelijke prijzen waaronder de ballen van Derby Star. Veel artikelen in het assortiment van Thorsten zijn op niet veel andere plaatsen bij ons in de regio verkrijgbaar. Je bent van harte welkom en wanneer je zegt dat je via De Achterhoek Cup komt, krijg je vaak ook nog eens een leuke korting, maar dat moet je niet verder vertellen hoor.

 

TRADEMED

is uw professionele speler op het gebied van sportverzorging- EHBO-BHV en (sport) medische artikelen. We hebben er allemaal wel eens mee te maken, een sportblessure, ongelukje op het werk, of een bezoekje aan de fysiotherapeut. Dan is de kans groot dat je bent geholpen met tapes, bandages, zwachtels, braces of warmtezalven van Trade Med. Het jonge bedrijf uit ’s-Heerenberg is een van de grootste  aanbieders op het gebied van sportverzorging en medische artikelen.

TRADEMED 2016Daarom kunnen wij met onze kennis en ervaring uw partner zijn als het gaat om de vakgebieden zoals Bedrijfshulpverlening, EHBO, fysiotherapeuten, huisartsen, verloskundigen, sportverenigingen en kinderdagverblijven, maar ook voor zorginstellingen en ziekenhuizen. Trade Med beschikt over een groot netwerk met goede inkoopkanalen, waardoor wij snel  en adequaat kunnen reageren (en leveren). Wij volgen de ontwikkelingen in de markt op de voet en spelen in op vragen en wensen van klanten. Samen zoeken zij naar de beste oplossing.

Test ons… wij zijn bereid iedere uitdaging aan te gaan!  Contactgegevens: +31 314 674 000 Email [klik hier]

 

RISK

Organisatie is het kennis- en opleidingscentrum voor ARBO en gezondheid. Contactgegevens: +31 314 674 000

RISK Organisatie is gespecialiseerd in het geven van bedrijfsgerichte advisering en/of opleidingen, waarbij specifiek aandacht wordt gegeven aan de bedrijfsrisico’s van de opdrachtgever. RISK Organisatie is een dynamische organisatie met gekwalificeerde docenten voor meerdere onderdelen. In het pakket kan een compleet traject worden opgenomen van Risico, Inventarisatie, Scholing en Kwaliteitscontrole. Vandaar de naam RISK Organisatie. Natuurlijk is RISK afkomstig van het Engelse woord voor “Risico” namelijk “Risk” maar daarnaast betekent het voor ons ook nog iets heel anders. Aan de letters waarmee RISK wordt gemaakt kunnen we een aantal speerpunten koppelen.

RISK 2016
Risico: Door RISK Organisatie kan een nulmeting voor u worden verricht. Deze nulmeting heeft als doel alle objecten binnen uw organisatie te inventariseren op arborisico’s zoals veiligheid, bedrijfsrisico’s, ontruimingsplannen en PBM’s. Op verzoek kan ook op specifieke onderwerpen een nulmeting worden uitgewerkt, bijvoorbeeld calamiteitenplannen, groepsgedrag, gevaarlijke stoffen of werken op hoogte/ in diepte.

Inventarisatie: Jaarlijks dient er te worden geïnventariseerd of verbeterpunten zijn aan te brengen binnen uw organisatie, denk hierbij o.a. aan objecten en werklocaties. Deze verbeter-punten worden meegenomen in de gewenste (vervolg)opleiding(en).

Scholing: Binnen bedrijfsorganisaties moet een Risico-Inventarisatie & -Evaluatie (RI&E) beschikbaar zijn. Hierin dient te zijn weergegeven welke rest-risico’s aanwezig zijn. Rest-risico’s zijn risico’s die niet door aanpassing en/of maatregelen weggenomen kunnen worden, zoals door een ongeval of brand. Om dergelijke rest-risico’s beter te kunnen beheersen, kan door RISK Organisatie aan medewerkers scholing  en advisering worden aangeboden.

Kwaliteitscontrole: Natuurlijk moet bewaakt worden of de gemaakte afspraken tussen opdrachtgever en RISK Organisatie correct worden nagekomen. Door onderlinge afspraken, controle en evaluatie worden de vorderingen gerapporteerd, zodat indien gewenst tussentijds verbeteringen in opleiding en/of werkzaamheden kunnen worden doorgevoerd. Bij kwaliteitscontrole kunt u ook denken aan advisering van uw huidige medische en/of bedrijfshulpverleningsorganisatie. Hierbij kan RISK Organisatie onafhankelijk advies uitbrengen.

 

De Graafschap, KNVB, SDO en vv VIOD

Partners zijn De Graafschap, KNVB-oost, SDO  en vv VIOD. Zij ondersteunen de Seesing Personeel Achterhoek Cup op allerlei fronten.

Contactgegevens:

4 partners 2016De Graafschap       www.degraafschap.nl           Email [klik hier]
KNVB District Oost  www.knvb.nl                         Email [klik hier]
SDO                       www.covsdoetinchem.nl        Email [klik hier]
v.v. VIOD                www.vv-viod.nl                      Email [klik hier]

 

De Graafschap stelt haar faciliteiten beschikbaar voor de loting en staat garant voor de hoofdprijs voor de winnaar, het spelen op eigen terrein tegen De Graafschap tijdens de voorbereiding van het nieuwe seizoen. Partner KNVB zorgt ervoor dat het toernooi keurig via Sportlink geregistreerd wordt. Alle informatie komt hierdoor bij de deelnemende verenigingen binnen, met vermelding van scheidsrechter. Ook de uitslagen van de wedstrijden worden in het systeem opgenomen en is via de Seesing Achterhoek Cup App (seizoen 2016-2017) te volgen. De SDO, Scheidsrechtervereniging Doetinchem & Omstreken) stelt voor alle wedstrijden ’n scheidsrechter aan. Voor de halve finales en finales wordt er een trio aangesteld, zo ook bij wedstrijden waar dit nodig is. De oprichter van de Seesing Personeel Achterhoek Cup, voetbalvereniging VIOD uit Doetinchem, stelt haar faciliteiten op Sportpark Dichteren beschikbaar voor de organisatie. De halve finales en finale worden op het terrein van vv VIOD gespeeld.

 

banner AC 2016-2017

 

© 2018 Achterhoek Cup